Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Halvdan Sivertsen – På tur opp og turné

Mer info

Stageway presenterer: Halvdan Sivertsen – På tur opp og turné

En av mesterne innen norsk visesjanger, Halvdan Sivertsen, får tydeligvis ikke nok av å møte sitt store publikum. Og de får ikke få nok av ham. Nå inviterer Halvdan til nye musikalske møter i konsert- og kulturhus over hele landet.

Med seg på veien har Halvdan sitt faste band og crew, noe som garanterer at sangene hans får den aller beste innpakning. Fra det lyriske, vakre og lavmælte til heftig og rocka backing. Med mye flerstemt koring, og med lyd- og lysdesign fra øverste hylle.

«Bandet mitt er A-laget. Kunne ikke ønsket meg bedre musikere. De bidrar med så mye kreativitet, sjangerforståelse og engasjement at jeg aldri føler at konsertene blir rutinepreget. Det skjer store og små musikalske overraskelser og nyanser på hver eneste konsert, som sender smil oss imellom, og som publikum ofte får med seg. De registrerer bandets unike spilleglede og responderer på den. Av og til blir jeg helt rørt»

Halvdan Sivertsens liste over udødelige låter er lang, så det er nok å ta av, og publikum vil ikke bli skuffet. Og Halvdan kan melde om et bandet er spillesugne og gleder seg – masse!

Bandet:
Halvdan Sivertsen : Vokal og gitar
Håvar Langaas Bendiksen: Div gitarer og vokal
Terje Nohr : Div gitarer og vokal
Trond Viggo Solås : Bass og vokal
Johannes Winter Farstad : Keyboards og vokal
Rune Mathisen : Slagverk og vokal
 

Sist oppdatert: 07/15/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt