VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Randaberg

Halvdan Sivertsen

  • Varen – Randaberg kulturscene , Torvmyrveien 22, Randaberg
  • +47 51414100
  • 23. april 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Halvdan Sivertsen - På tur opp og på turné. Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet.

Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, og brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.
I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss.
Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 årene. Og i 2020 ble han innlemmet i Rockheim Hall of Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken.
Våren 2021 tar Sivertsen med seg gitarist Håvar Bendiksen og legger ut på tur opp og på turné - og han kommer innom her på Varen.

Velkommen til konsert!

Plassene er unummererte. Vennligst kjøp biletter samlet om dere skal sitte sammen som gruppe/kohort. Publikum vil bli henvist til plasser ved ankomst. Vi legger til rette for at alle kan holde god avstand til hverandre ihht gjeldende smittevernregler.

Arrangør: Stageway i samarbeid med Varen Randaberg kulturscene

  • Last Updated: 20.01.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 23. april 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Halvdan Sivertsen
Your Recently Viewed Pages