Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Halvdan Sivertsen

Mer info

Ein av meistrane innan norsk visesjanger, Halvdan Sivertsen, får tydelegvis ikkje nok av å møta sitt store publikum. Og dei får ikkje nok av han. Hausten 2025 inviterer Halvdan til eit nytt musikalsk møte i Oseana!
 
Med seg på vegen har Halvdan sitt faste band og crew, noko som garanterer at songane hans får den aller beste innpakninga. Frå det lyriske, vakre og lågmælte til heftig og rocka backing. Med mykje fleirstemt koring, og med lyd- og ljosdesign frå øverste hylle.
«Bandet mitt er A-laget. Kunne ikke ønsket meg bedre musikere. De bidrar med så mye kreativitet, sjangerforståelse og engasjement at jeg aldri føler at konsertene blir rutinepreget. Det skjer store og små musikalske overraskelser og nyanser på hver eneste konsert, som sender smil oss imellom, og som publikum ofte får med seg. De registrerer bandets unike spilleglede og responderer på den. Av og til blir jeg helt rørt» seier Halvdan.
Sivertsen si liste over udødelege låtar er lang, så det er nok å ta av, og publikum vil ikkje bli skuffa. Og Halvdan kan melde om at bandet er spelesugne og gler seg – masse!
 
Bandet:
Halvdan Sivertsen:                Vokal og gitar
Håvar Langaas Bendiksen:  Div gitarar og vokal
Terje Nohr:                             Div gitarar og vokal
Trond Viggo Solås:                Bass og vokal
Johannes Winter Farstad:    Keyboards og vokal
Rune Mathisen:                     Slagverk   og vokal

Konserten varer ca. 90 minutt.

Sist oppdatert: 04/21/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt