Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Halvor Johansson - Ta dere sammen!

Overview

Stand Up Norge er stolte av å presentere «Ta dere sammen!», Halvor Johanssons første soloforestilling. Halvor er kjent fra Latter i Oslo, sendinger på Radio Rock og videospalten "Ta deg sammen" - og denne mannen er er på vei mot å bli en av landets mest populære standupkomikere.

De siste årene har Halvor spilt i flere forestillinger på Latter i Oslo hvor han har briljert med sine hardtslående betraktninger om private, hverdagslige og aktuelle tema. Morgensendingene hans på Radio Rock er også blitt en snakkis og videospalten "Ta deg sammen», hvor Halvor tar et oppgjør med folk og fe han mener fortjener å høre det, har flere millioner avspillinger på Facebook. 
 
«Ta deg sammen» er Halvors første helaftens standupforestilling og består av tekster han har utviklet på scenen og radio den siste tiden. 
 
Det kommer garantert noen klare meldinger om feil, mangler og forbedringspotensialet til Jessheim og folka som bor der. Se frem til en humorkveld av ypperste klasse med en av landets morsomste og mest frittalende komiker!

  • Last Updated: 03.08.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

fr. 13. september 2019 19:00

fr. 13. september 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Halvor Johansson - Ta dere sammen!
Your Recently Viewed Pages