Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Tysvær

HANDLE WITH CARE – ROY ORBISON REVISITED

  • Tysværtunet Kulturhus, Aksdalvegen 157, Aksdal
  • +47 52757500
  • 30. november 2018
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Opplev et utradisjonelt scenisk møte mellom en av tidenes største popartister og en operasanger. Akkompagnert av Ole Morten Velde band og MUNOR! Ledet av Egil Houeland! Roy Orbison er en av populærmusikkens store stemmer, og som artist omga han seg med en god dose mystikk med sin tilbakeholdne stil. Samtidig som han hadde en lang og sammensatt karriere som stadig tok nye vendinger, ble Orbisons personlige liv rammet av en rekke store tragedier og står i sterk kontrast til hans artisttilværelse.

I teaterkonserten "Handle with Care – Roy Orbison Revisited", vil vi gå inn i situasjoner fra Orbisons liv og spille ut disse. Gjennom korte dialogscener gir vi små innblikk i livsreisen til Orbison, uten å presentere en kronologisk historiefortelling. Musikken er fortsatt bærebjelken i forestillingen, og vil underbygge dramaturgien i historiefortellingen om Orbisons liv. Det er operasanger Ole Morten Velde som med sin allsidige stemme portretterer Roy Orbison i forestillingen. Ole Morten Velde med band har tidligere spilt konserten "I låve Roy" på låven på Veldes hjemgård på Avaldsnes og med stor suksess i Festiviteten i vår. Til forestillingen på Tysværtunet har vi også fått med oss MUNOR.

Det er musikkjournalist Egil Houeland som skal lede oss på reisen gjennom Roy Orbisons musikk og liv, i små samtaler med Ole Morten Velde.

Roy Orbison: Ole Morten Velde

Musikere: Torleiv Fossum, Vegard Fossum, Johannes Støle, Torfinn Thorsen, MUNOR: Arild Halvorsen, Marina Johansson, Bernhard Gismervik og Tobias Tellman.

Manus: Ole Morten Velde og Elsa Aanensen. Produsent og regissør: Elsa Aanensen

  • Last Updated: 05.11.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

fr. 30. november 2018 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
HANDLE WITH CARE – ROY ORBISON REVISITED
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad