Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Haneborg i egen hage?

  • Ladeveien 9C, Trondheim
  • 22. september 2017
  •  /  11:00
  •  /  Price NO
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Har du lyst til å hente dine egne egg i hagen? Ha noe å bruke matavfall til der man vet det virkelig kommer til gode? Ha en gjeng med fjærkledde tupper trippende rundt i hagen? Under ØKOUKA Sør-Trøndelag har du mulighet til å bli den stolte eier av din egen haneborg 🙂 Vi har tre nydelige hønehus fra Eggchange tilsalgs, husene forhåndsbestilles fra Eggchange og hentes (flatpakket) etter avtale i Trondheim.

Jochem Jacob De Kort fra Eggchange kommer til åpningen av uka og vi får høre mer om deres drift, ideer og kunnskaper om hønsehold under inspirasjonsseminaret. På åpninga vil det også være en ferdig bygd Haneborg med høner som det går an å komme og ta en titt på.

Eggchange er et firma basert i Drøbak som drømmer om en revolusjon i hønsehold og eggproduksjon. Fra stressede høner i overlessede bur til koselige husdyr i bur hvor dyrene kan velge selv om de vil være inne eller ute. De gjør sitt for denne revolusjonen ved å både selge ferdige bur og leie ut både bur og høner til både enkeltpersoner, institusjoner, restauranter og borettslag. I tillegg til å gi deg lokal mat av topp kvalitet utgjør høner en sosial berikelse for barn og andre og i tillegg spiser hønene matrestene dine. På denne måten har du både koselige dyr i hagen i et fint hønsehus, du får ferske egg og vi minsker matsvinnet. Sjekk om hønsehold er noe for deg på nettsidene til Eggchange, de gir deg gode grunner og en realitetssjekk: http://eggchange.no/eggchange/fem%20grunner.html

Eggchange hjelper til med mer kunnskap om hønsehold om du trenger det. De har svar på dine spørsmål og har råd og tips om hvordan du og dine høner trives best.

Prisen for ”Haneborg" er 4200kr (faktura sendes), bestill av Jochem på epost info@eggchange.no eller telefon 466 10 456.

 

Finn annonse for dette hønsehuset med flere detaljer: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=102487513

Følg Eggchange på Facebook her: http://www.facebook.com/eggchange Og på nett: http://eggchange.no/
ArrangementØkouka Sør-Trøndelag

  • Source: Trondheim Events
Dates

fre 22. september 2017 11:00

See All
Haneborg i egen hage?
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad