Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

Hank gjør Johnny Cash Og Cornelis Vreeswijk

Overview

Som karismatisk vokalist i Turbonegro ble Hank von Hell et særegent ikon på rockescenen og kjent langt utover landets grenser.

Han er et multitalent med mange strenger å spille på. Ved siden av å være en stor stemme, fører han en årvåken og til tider skarp penn som samfunnsbetrakter og kritiker. Han er forfatter, foredragsholder og en attraktiv skuespiller på film og teater.

Tiden etter Turbonegro har gjort Hans-Erik til en særdeles allsidig og folkekjær artist. Mange sperret øynene opp da han entret scenen som hovedrolleinnehaver i musicalen Jesus Christ Superstar på Det Norske Teater. Et jublende kritikerkorps kunne fastslå at den kontroversielle rockeren var langt mer enn punkrock, sminke og kaos.

Han ble nordmannen som gjorde hovedrollen i den svenske suksessfilmen om Cornelis Vreeswijk. Så troverdig at han for alltid vil ha en plass i svenskenes hjerter.

Han tolket Vreeswijks sanger på plate og turnerte Norge og Sverige for fulle hus i etterkant av filmen.

Han har oversatt Johnny Cash til norsk og turnert landets kulturhus, besøkt fengsler og gitt tekstene til The Man in Black ny aktualitet.

PS! Hans-Erik D. Husby hadde hovedrollen i filmen "Cornelis"

- en film om en av Nordens aller største musikklegender - Cornelis Vreeswijk.

  • Last Updated: 18.01.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

fre 23. mars 2018 20:30 23:59

See All
Hank gjør Johnny Cash Og Cornelis Vreeswijk
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad