Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Hanne Ahlstrøm og Løvlands allé på Ogna Scene

  • Nordsjøveien 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 16. februar 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Tor Egil Vaule Andersen som står bak Løvlands allé, har vokst opp på Evje i Setesdal. Hanne Ahlstrøm er født og oppvokst i Bodø og synger på klingende nordlandsdialekt. 

Løvlands allé
Norsk visepop har en lang tradisjon for å skape musikk og skrive låter som setter spor over flere generasjoner. Høsten 2012 satte Løvlands allé sitt avtrykk i norsk musikkliv med låten "Riket i to", som fikk stor oppmerksomhet gjennom listing på flere norske på radiokanaler. Låten ble blant annet A-listet på NRK P1, og debutalbumet «Små fortellinger om du og eg» førte til et arbeidsreisestipend til Firenze av Tekstforfatterfondet.

Tor Egil Vaule Andersen som står bak Løvlands allé, har vokst opp på Evje i Setesdal. Artistnavnet Løvlands allé har sin inspirasjon fra Jørgen Løvland som kom fra samme sted, og var Norges første utenriksminister. I 2012 kom Løvlands allé ut musikkvideoen "Riket i to", som mange omtaler som et postkort fra Norge, og hvor innspillingen foregikk over et helt år. Musikkvideoen ble i 2014 vist under «Tour the fjords», og ligger i rotasjon på TV-Agder. Men aller mest er Tor Egil Vaule Andersen kjent for sine sterke låter. Et låtskrivertalent med en klar formidlingsevne med tekster og melodier som setter spor. Dette ble tydelig nok en gang for både publikum og bransje da Løvlands allé fikk enda en listing med singelen «Høg himmel» på NRK P1 i 2015. Våren 2018 er Løvlands allé aktuell med den nye singlen, «Drømmen høre dagen te» med releasedato 25. mai.

Hanne Ahlstrøm, sanger og låtskriver
Ettertenksomhet, melankoli, humør, stemning, formidling og ufiltrert musikkglede, pakket inn i nordnorske tekster, og musikalske vibber fra visetradisjon, pop og rock -der har du Hanne Ahlstrøm med band.

Hanne Ahlstrøm er sanger og låtskriver bosatt i Sandnes. Før hun ga ut sin første singel «Her nu», og deretter EP'en «HAN» i 2017, var hun et uskrevet blad på musikkfronten. Singelen fikk god mottakelse av både publikum og radiokanaler, og høsten samme år kom EP'en «HAN» ut.

360Music som står bak utgivelsen, beskriver henne som et typisk talent som ikke helt våget å hoppe ut i rampelyset på egen hånd. Nå har hun definitivt hoppet, og sammen med sitt faste band gjennomførte hun i sommer sin første konsertturné som ble lagt til hjemfylket Nordland. Høsten 2018 slipper hun sin første musikkvideo, og hun blir å finne på ulike scener i Rogaland.

Hanne Ahlstrøm er født og oppvokst i Bodø og synger på klingende nordlandsdialekt. Utgangspunktet for musikken hennes er å dele et budskap, enten det handler om sårbarhet og styrken hun ser i seg selv og andre mennesker, eller den vakre eller vanskelige kjærligheten.

Hun har med seg Geir Arne Pedersen på gitar, Alf Egil Aukan på bass og Tory Raugstad på trommer.

  • Last Updated: 27.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 16. februar 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hanne Ahlstrøm og Løvlands allé på Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad