VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal SYKKYLVEN

Hanne Boel - Between Dark and Daylight 2021

Overview

Om Hanne Boel er tilbake? Næh, Hanne har aldri vært borte. Men det er dog allikevel en liten sannhet i utsagnet. Med BETWEEN DARK AND DAYLIGHT ser Hanne Boel tilbake mot sine klassiske utgivelser som den største danske soulsangerinne noensinne. Men det nye albumet er ikke et forsøk på å gjenopplive svunnen storhet, mere å utforske og bygge på innhøstede erfaringer og ikke minst levd liv. Hanne har bagasjen med sig og fremsynet intakt og har ikke kastet sig ut i en konkurranse med sin egen fortid.

Hanne Boels dynamiske og kraftfulle stemme har åpnet mange dører, men med BETWEEN DARK AND DAYLIGHT er det noe mere på gang - noe dypere, noe ekstraordinært, noe mere risikabelt. Den danske musikklegenden er vibrerende til stede i et utrykk og et personlig univers, som lyder av NÅ! Det er lenge siden Hanne Boel har vært igjennom hele prosessen med å skrive låter, finne deres form og utrykk, velge og finne medspillere og makkere og ikke minst å spille inn. Det har været en meget emosjonell og gledelig gjenopplevelse av de prosesser hun kjenner så godt fra tidligere.

BETWEEN DARK AND DAYLIGHT inneholder nye originale låter skrevet av Hanne selv, og andre skrevet i samarbeide med bl.a. Jacob Bellens, Anders SG og Emil Falk og innspilt med nennsom hånd- men med gode venner. Det er Hanne Boel anno 2020, i et dekonstruert univers og en hybrid av mange retninger, hvor hun føler seg hjemme.

  • Last Updated: 18.08.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

on. 20. oktober 2021 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hanne Boel - Between Dark and Daylight 2021
Your Recently Viewed Pages