Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

HANNE BOEL TRIO+

I starten av 2024 slipper Hanne Boel et nytt album med 10 låter, som nettopp gjenspeiler den nye trio+, og repertoaret bestående av nye låter, tolkninger av Hannes eldre sanger og tolkninger av andres sanger. Den første singelen slippes høsten 2023.

Etter en årrekke der Hanne Boel har dykket dypt ned i sin akustiske trio med to gitarister og et rolig uttrykk, skrur hun nå opp armbevegelsene litt ved å utvide trioen med noen få musikere, blant annet en trommeslager/perkusjonist og en pianist/trompetist. Det legges fortsatt vekt på inderlighet, groove, sterke kor og Hannes stemme i sentrum. Låtene blir et bredt utvalg av kjente låter fra 80- og 90-tallet blandet med nye låter og nytolkninger av Hannes favorittlåter fra det nære inderlige til det litt groovy og bluesy.

I 2020 ga Hanne Boel ut det kritikerroste albumet «Between Dark and Daylight», som høstet lovord fra samlet Dansk presse. I 2021 kom albumet «Kopi». Hannes første album på dansk, hvor hun tolker klassikere fra nyere dansk musikk.


Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:00
Dørene åpner : 18:00

Varighet : 90 min

Servering :
Kiosk
Øl / Vin

Aldersgrense : 18
Ledsager : Gratis uten billett

Arrangørens nettside

Sist oppdatert: 12/03/2023

Kilde: Visit Innlandet

Sider du nylig har besøkt