Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Færder

Hanne Boel

Overview

Skandinavias souldronning med akustisk turné

Hanne Boel er med mer enn 2,5 millioner solgte album og et vell av utsolgte turneer og høyprofilerte TV-show en av gigantene blant skandinaviske artister.
Innspillingen av hennes første album på åtte år er i full gang, og albumet kommer tidlig i høst. Utgivelsen følges opp av en akustisk turné der Hanne Boel har med seg gitaristene Jens Runge og Jacob Funch.
På livefronten er Hanne Boel nyforelsket i å gjøre det hun er best til og elsker mest, nemlig å synge sammen med nydelige musikere foran et publikum. Målet et er å gi en fantastisk opplevelse og en liten ettertanke. Publikum kan forvente en kombinasjon av alt det som har gjort Hanne Boel til den sangerinnen hun er i dag.
På sin kommende akustiske turné høsten 2019 nytolker hun egne hits fra fortiden så vel som nåtiden. Hanne Boel kombinerer egen katalog med personlige og egenartede tolkninger av sanger som står hennes hjerte nær. Sammen med Jens Runge og Jacob Funch besøker Hanne Boel hele 39 spillesteder og kirker rundt om i Norge og Danmark.

  • Last Updated: 26.03.2019
  • Source: Visit Sandefjord
Dates

lø. 2. november 2019 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hanne Boel
Your Recently Viewed Pages