Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

Hanne Boel

Overview

Den danske sangerinnen har samlet en akustisk trio bestående av henne selv og de to gitaristene Jens Runge og Jacob Funch, når hun nå kommer på besøk til Fjellhaven!

Hanne er nyforelsket eller kanskje mer gjenforelsket. Gjenforelsket i å gjøre det hun er god til og elsker det å synge sammen med musikere for et publikum som hun gjerne vil gi en god opplevelse og noe å tenke litt over. Publikum kan forvente en kombinasjon av det prøvde, det nye, soul, blues og jazz - alt det, som Hanne Boel står for. På sin akustiske turné nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nåtid. Boel kombinerer egen backkatalog med personlige og karakterfulle fortolkninger av sanger som står hennes hjerte nær.

Hanne Boel slo igjennom som sanger i slutten av 1980-årene og har siden da befestet seg på toppen av den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 utgivelser bak seg. Nå fortsetter suksessen med flere konserter i både Danmark og Norge.

Konsertstart kl. 20:00
Dørene åpner 19:00

  • Last Updated: 13.10.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 30. oktober 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hanne Boel
Your Recently Viewed Pages