Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Hanne Sørvaag - Christmas lights

Overview

Hanne Sørvaag skaper julestemning av internasjonal klasse når hun besøker Ælvespeilet for første gang.
Hun har utgitt syv soloalbum som artist og låtskriver hvorav den største suksessen «Cover me» rangerte topp ti på den norske album-listen i 2011.
Som komponist er hun internasjonalt kjent for å ha skrevet hits som har solgt nær fem millioner i 70 land. Sangene «My Destiny» og «Say Hello To Goodbye» lå begge høyt på Billboard-listen i USA.

Hannes femte album «Christmas Lights» er en countryinspirert juleplate og du får høre låter fra dette albumet i tillegg til en rekke kjente og kjære julesanger. Det blir også satt av plass til flere av hennes største hits utenfor julereportoaret.
Vi gleder oss til et møte med en av Norges mest populære artister!
----------------
Hanne Sørvaag har hatt flere topp ti-singler på radio i Norge og har skrevet låter på hitlistene i Europa, USA, Asia og Australia. I 2006 ble en av låtene hennes brukt i finalen av American Idol, og med «My Destiny» nådde finalist Kathrine McPhee 2. plass på Billboards singelliste. Hannes første nr. 1-plassering på norske hitlister var «Brief and Beautiful» sunget av Maria Arredondo i 2007. Hun har skrevet for R&B-stjernen Shontelle og skapte historie da hun som første kvinne hadde to låter med i den internasjonale finalen av Eurovision Song Contest i 2010, «My Heart is Yours» med Didrik Solli-Tangen for Norge og «Shine» for Georgia.

  • Last Updated: 18.09.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 29. november 2019 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hanne Sørvaag - Christmas lights
Your Recently Viewed Pages