Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Hans-Wilhelm Steinfeld – Russisk rabalder

Overview

Han har blitt servert kaffe av Putin, drukket vodka med Jeltsin, og han har kjent Gorbatsjov siden 1975. Hør Hans-Wilhelm Steinfeld fortelle om sitt fantastiske liv som korrespondent iRussland og på Balkan. Er du interessert i historie, politikk og kraftfulle anekdoter passer dette foredraget for deg.

Steinfeld har levd og åndet for Russland, internasjonal storpolitikk og kritisk journalistikk hele sitt liv. Denne kvelden byr Hans-Wilhelm publikum opp til et halvannen times foredrag du sjelden vil glemme. Steinfeld arbeidet i NRK i 37 år, hvorav 18 år som korrespondent i Moskva. Han har også vært NRKs korrespondent på Balkan med sete i Budapest og Beograd.

Steinfeld er utdannet lektor i sovjetrussisk og økonomisk historie (Cand.philol) fra Universitetet i Bergen, og han studerte i Warszawa, Sarajevo og i Moskva. Han har i årevis forelest på NHHs Executive Master courses i internasjonalt lederskap. Steinfeld har utgitt 12 bøker, og han er tildelt Cappelen-prisen, Peer Gynt-prisen, Narvesen-prisen, Skandinaviska Journalistprisen og er innehaver av Litauens frihetsmedalje. I dag er han partner i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications AS.

Kåseriet «Russisk rabalder» rommer: • «Tillitens visittkort» mellom Norge og Russland gjennom 1000 års historie. • Den russiske manns problematiske selvbilde som aggresjonsfaktor. I russisk skjønnlitteratur stod «det overflødige mennesket» helt sentralt. • Russisk humor grundig illustrert. • «Russisk rabalder» avsluttes med kulturrabalderet rundt verdensberømte, russiske kulturskikkelser de siste 60 år.

  • Last Updated: 04.09.2017
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

tors 19. oktober 2017 19:00

See All
Hans-Wilhelm Steinfeld – Russisk rabalder
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad