Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Tønsberg

Harald Lassen Quartet

Overview

En ung, flott saksofonist og en belgisk pianomester!

«Det er impresjonistisk, det er vakkert – det er selve livet!» – Fire flate, Moldejazz 2017

Saksofonist Harald Lassen er en fargerik og sentral skikkelse i det unge norske jazzmiljøet med bakgrunn fra flere bandsuksesser som Pixel, Mopti og Dr. Kay. Nå går han solo med sitt nye band LASSEN, hvor han blant annet har invitert med seg den belgiske stjernepianisten Bram De Looze (LABtrio). Kompet er relativt ungt og ukjent for oss – foreløpig!

Tross kort fartstid sammen har bandet rukket å markere seg på den internasjonale jazzscenen med konserter på Ronnie Scott's i London, Moldejazz, Oslo Jazzfestival og strålende mottakelse i amerikanske Downbeat Magazine (4 ½ av 5 stjerner). Live er bandet en fargerik enhet proppfull av energi, pasjon og karakter og har blitt beskrevet som «upretensiøst og frigjørende». Selv sier Harald at låtene hans er inspirert av 70-tallet, impresjonismen og livet så langt.

Lassen har gjestet Urijazz som medlem av bandene Mopti (med Mathias Eick) og Pixel (med Ellen Andrea Wang). Han har nå gått ut av Pixel for å satse på egen hånd. På sin debutplate som bandleder, «Rainbow Sessions», søkte han til sine jazzrøtter, og albumet ble av Dagens Næringsliv utropt til «et av årets viktigste jazzalbum», mens Dagsavisen beskrev det som «akustisk jazz på sitt beste».


Harald Lassen – saksofoner
Bram De Looze – piano
Stian Andersen – bass
Tore Flatjord – trommer

Billetter kr 250
Urijazz-medlem kr 200
Urijazz-ungdom gratis

  • Last Updated: 15.02.2018
  • Source: Visit Sandefjord
Dates

fre 27. april 2018 20:00

See All
Harald Lassen Quartet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad