Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hallingdal Hemsedal

Hardbarka - Enduro MTB

Overview

Bli med på enduroritt i vakre Hemsedal. Hardbarka Enduro er et enduroritt for alle som liker å sykle terreng. Endurorittet er delt opp i flere etapper, hvor deltakerne sykler mellom de ulike fartsetappene. Den største forskjellen på et enduriritt og vanlig sykkelritt er at tiden kun måles i de artige nedover-partiene, der det går fort. På strekningene mellom fartsetappene har deltakerne god tid og kan sykle rolig opp til start. For Hardbarka Enduro vil løype og antall fartsetapper bli holdt hemmelig frem til konkurransedagen. Det er også planlagt noen etapper etter mørkets frembrudd. Vi anbefaler fulldempet sykkel, men alle er velkomne uansett sykkel (dog ikke el-sykkel). Fartsetappene kommer til å ha noen utfordrende partier, men det er mulig å gå av sykkelen for å trille forbi vanskelige partier. På fartsetappene blir det ca 80 % nedover og maksimalt 20 % bortover/oppover.
 På søndagen blir det satt opp shuttle i Hemsedal Bike Park, og det blir mulig å være med på guidede turer. Påmelding Regler Hardbarka arrangeres av Hemsedal Idrettslag sin sykkelgruppe Hemsedal Sykkelgruppa på Facebook

  • Last Updated: 09.08.2019
Dates

lø. 28. september 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hardbarka - Enduro MTB
Your Recently Viewed Pages