Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Halden

Harpeklang i Vinternatt

Overview

En av vår tids mest anerkjente norske harpister, Ellen Bødtker, presenterer Harpeklang i Vinternatt med Sølvgutt-solister og ungdomsgruppa VoiceOver!
Med seg på reisen har hun solistgruppen fra Sølvguttene og VoiceOver med dirigent og tenor Frikk Heide-Steen. Her blir det vakker julestemning og finstemte sølvstruper til Ellen Bødtkers virtuose harpespill. Gjesteartister er også stortalentene Fanny Soyer, sopran fra Paris og Johannes Bødtker, baryon.
På konserten "Harpeklang i vinternatt" vil man få høre Ellen Bødtkers egne stemningsfulle musikk og kjente og kjære julesanger i vakre arrangementer av Aleksander Sinding-Larsen Waatkaar, som får julefreden til å senke seg.- Tanken bak denne førjulsturnéen er å bringe noe nytt og tidløst til julekonsert-tradisjonen i Norge. Veldig mange ønsker seg vakker harpemusikk til jul, og jeg vil gi dem melodiøs, stemningsfull musikk, som gir gjenklang av en tradisjon i en travel førjulstid,forteller Ellen Bødtker. Man kan glede seg til tekster som «Fred på jord», «Nyfødt skimrer verden» «Walking in the air» og «Stille natt» fremført av finstemte sølvstruper og Ellen Bødtkers gullharpe. Det blir også en premiere på Bødtkers nye komposisjon «Harpeklang i vinternatt» som er skrevet spesielt for denne juleturneen til Sølvguttene.

  • Last Updated: 26.11.2018
  • Source: Halden Turist
Dates

on. 12. desember 2018 19:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Harpeklang i Vinternatt
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad