VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Harvest Moon på Rockers

Overview

Neil Young fyller 75 år 12. november 2020. Lucky 13 og Rockers lar ikke jubileet til denne fantastiske og betydningsfulle musiker passere i stillhet.
Vi har derfor booket det Vestfold/Telemark baserte tribute-bandet "Harvest Moon" til å feire Neil Young sin dag med oss på John G scenen på Rockers i Langesund lørdag 14. november kl. 21.

 "Harvest Moon" – Tribute til Neil Young 
En Neil Young-opplevelse servert av bandet "Harvest Moon" tar deg med på en musikalsk reise i Young sin utrolige karriere. Det blir er en klassisk og opplevelsesrik Neil Young-aften med skikkelig innlevelse og rå fremførelse av alle de store hitene til "sjefen" sjøl!
Medlemmene i Harvest Moon har en felles besettelse – nemlig å spille musikk laget av Neil Young. Bandet ble startet i 1994, og i likhet med Neil selv er alle medlemmene i bandet ringrever med mange års fartstid i musikkbransjen innenfor sjangerne rock, pop og viser. Medlemmene hører hjemme i Vestfold og Telemark.

Mange av Youngs mest kjente låter er å høre når bandet er ute og spiller, som for eksempel: "Cinnamon girl", "Heart of gold", "Harvest moon", "Rocking in the free world" og "Hey hey, my my". Med over 50 Neil Young-låter på repertoaret er publikum garantert å få presentert et representativt musikalsk tverrsnitt av Youngs enorme produksjon fra tidlig 70-tall frem til i dag. Og Harvest Moon fremfører det med dyktighet, innlevelse og entusiasme!

Bandets medlemmer:
Lars-Andre Tokheim – Vokal, gitar og munnspill (Langesund)
Eric Trøim – Gitar og pedal steel (Larvik)

Ole-Jørn Johanssen – Trommer (Larvik)

Bjørn Glemmestad – Keyboards (Skien)
Tom Rudi Aadne – Bass (Sandefjord)

  • Last Updated: 28.09.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 14. november 2020 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Harvest Moon på Rockers
Your Recently Viewed Pages