Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

HAUGESOUND // AIMING FOR ENRIKE

  • Festiviteten Haugesund Konserthus , Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 27. februar 2019
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Ingen planer onsdag 27 februar? Da legger vi en for deg! Aiming for Enrike kommer på besøk til HaugeSound og Festiviteten for å servere rytmisk og inntrykksmessig superintens progressiv fuzzpop uten noe som helst element av vifte i håret.
Et utdrag fra Erlend Mokkelbost om Aiming for Enrike: «Av og til dukker det opp band man rett og slett ikke kan unngå å forelske seg i. Slik var det med Aiming For Enrike første gang jeg så de, en fredagskveld i Oslo. Duoen ruslet forsiktig opp på scenen, og minutter senere hadde de gitt meg og noen andre en av de mest kraftfulle opplevelsene vi hadde hatt på flere år. […] Aiming For Enrike stod nemlig for akkurat den nysgjerrigheten, utbrytertrangen og friheten som i min bok gjør musikk interessant, selv om de spilte på velkjente strenger i form av sitt fokus på eksplosivitet og energi.»

Aiming For Enrike
Den eksplosive duoen, som utgjør Aiming for Enrike, skaper et spennende og eget univers med deres nyskapende og inntrykksfulle musikk. Med et trommesett, en rekke sammenkoblede gitarforsterkere og en serie loop og effektpedaler, blir det både støy, postpunk og funk når de inntar Festiviteten. Rytmene er både eventyrlystne, energiske og dansbare.

Sammen har Aiming For Enrike laget sitt eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom de to i øvingslokalet, studio og scenen. Det du ser er det du hører, og det du hører er pur lykke. For lytter og for band.

  • Last Updated: 15.01.2019
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

on. 27. februar 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
HAUGESOUND // AIMING FOR ENRIKE
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad