VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Hedvig Mollestad Trio-utendørs!

Overview

Sol, sommer og utendørskonsert og musikere som bare sprøyter frihetsfølelsen rett inn i blodårene (for å sitere Itromsø's anmelder). Hedvig Mollestad Trio ga ut sin sjuende plate "Ding dong. You're dead" tidligere i år og har fått seksere kastet etter seg.

Parkbiografen flytter rett ut av døra og ned på på Dizzie Tunes plass og inviterer til en knalltøff konsert i denne perlen av en liten bypark.

Lørdag 26.juni
Billetter: 250 kr (begrenset antall)
18-års aldersgrense
Parken åpner 18.00 og foreløpig beregnet konsertstart kl.20.00

For hvert album Hedvig Mollestad Trio gir ut, prøver kritikerne å finne opp en passende sjanger for den trollbindende, kompromissløse og «rett-i-mellomgølvet-musikken» trioen spiller.
Classic Rock kom nærmest: Jazz Sabbath. Hedvig Mollestad Trio er kjærlighetsbarnet til Mahavishnu og Black Sabbath! Eller var det Terje Rypdal og King Crimson? Spiller ingen rolle – dette er musikk som skal få deg til å strekke henda i været og glise fra øre til øre, ev. smile i skjegget mens du nipper til noe sommerkaldt og kjenner at livet er på sitt beste når trioen på gitar, bass og trommer drar til så de fargerike vimplene nesten ramler ned av trærne på Dizzie Tunes plass.

Smittevern
Hjelp oss med riggen i smittevernstiden-dersom dere bor sammen så kjøp husstand-billett, så vet vi hvem som kan sitte helt inntil hverandre på konserten. Skal du kjøpe flere billetter enn til de i husstanden? Det går fint å kombinere husstand og ordinære i samme ordre, vi plasserer dere på samme hyggelige sted på plassen og med riktig avstand. Tusen takk!

  • Last Updated: 22.04.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 26. juni 2021 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hedvig Mollestad Trio-utendørs!
Your Recently Viewed Pages