Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

HEI OG HÅP av Marianne Meløy og Trygve Brøske

Mer info

Bli med når skuespiller og kåsør Marianne Meløy og pianist og komponist Trygve Brøske tar en ekspedisjon til det mørkeste av mørke loft og dypt ned i kjellermysterier. Det blir historier, humor og en solid dose Meløysk sannsnakk i feike tider. Det hele krydret med nydelig sang fra lokale og tilreisende kor. 

Storopprydding på loft og i liv 

Det er ikke bare kvist og blindkjeller som skal endevendes når duoen inviterer til storopprydding. Her skal også den kriserammede allmenne samfunnstilstanden opp og fram i lyset. Det er en utfordrende oppgave: Fire pils, ei vitsebok, åtte polyesterkjoler, to trøorgel, strikkepinner, treski, brev, natursnø, Mein Kampf, vovede fotografier, en landmine, treningsapparat, tujabusker, noter, såpe, oljekamin, en pizza – og mye mer. Hva skal få være med videre, hva fortjener å forsvinne i glemselens mørke og hva er for artig til å kastes? 

Vi tar en pust i bakken på verandaen og lurer brått på om den er bærekraftig? Hva kan vi lære av de som har løftet tungt før oss? Kanskje oppdager vi at alt ikke var så mye bedre før som mange vil ha det til? Kanskje finner vi et lite, lavmælt håp i en støvete kiste full av gulnede brev? For kan det være noe positivt med krisetider? Og hvorfor i all verden lærte vi så mye mer om krig enn om fred på skolen? 

Sist oppdatert: 04/22/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt