Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Ibsenhuset

Heia Flåklypa! Solan, Ludvig og den store melkespannkonkurransen

Overview

Dra meg baklengs inn i fuglekassa! - nå skal Riksteatret på turné til 70 steder i landet!  Endelig blir det teater av Solan, Ludvig og Reodor Felgens verden! Førsteklasses familieunderholdning - både for gamle Flåklypa-fans og nye tilhengere. 

Hva skal Solan og Ludvig gjøre?
Den tradisjonelle melkespannkastekonkurransen nærmer seg, og alle i Flåklypa er sikre på at deres representant Emanuel Desperados går av med seieren. Men det går skumle rykter om at en sterk konkurrent fra Oslo nærmer seg bygda. Samtidig står det gode gamle meieriet i fare for å bli solgt til storkapitalen. Desperados får dessuten tilbud om å kaste for konkurrenten. Her er det noen som ikke har rent mel i posen. Hvem står bak? Hvordan har de tenkt å røve til seg seieren? Og hva i all verden skal Solan og Ludvig gjøre for å forhindre katastrofen? 

Aukrust har fanget den norske folkesjela
Med en herlig historie og mye sang og musikk, skal Kjell Aukrusts kjente og kjære skikkelser få liv på scenen. Aukrust har fanget den norske folkesjela, sies det, og nå skal Riksteatret fange det norske folk. Endelig skal det avgjøres hvem som er best, Flåklypa eller Oslo!

Etter forestillingen kan du hilse på karakterene i Flåklypa. 

På scenen
Simon Andersen, Nils Johnson, Ingolf Karinen, Daniel Karlsson, Peter Brandt Kippersund, Kikki Stormo og Frank Ole Sætrang.


Kjøp billett

  • Last Updated: 31.05.2016
  • Source: VisitGrenland AS
Dates
torsdag 27. oktober 2016

See All
Click to activate
Skien, Norway
The latitude and longitude
59° 12' 27" N / 9° 36' 19" E
Heia Flåklypa! Solan, Ludvig og den store melkespannkonkurransen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad