Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Southern Norway Arendal

Heine Totland &Gisle Børge Styve - konsert i Arendal Kulturhus

  • Sam Eydes plass 2, Arendal
  • 1. februar 2017 - 1. februar 2017
  •  /  19:00 to 23:59
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et stadig større og svært trofast publikum. Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum.


Gisle Børge og Heine kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat For Beat i 1999. De gjorde en fantastisk versjon av klassikeren «He Ain´t Heavy», og den har seinere blitt ett av de mest populære klippene fra programmet på YouTube. Etter dette begynte de fra tid til annen å opptre sammen. I 2006 bestemte de seg for å lage et helt konsertprogram og begynne å gjøre offentlige konserter. Billettsalget var påfallende godt, og siden har de aldri sett seg tilbake.


I 2014 satte de sammen en forestilling på sin egen måte; og den ble kalt «Musikk e komme for å bli». Der forener de nok en gang sin musikalitet, humor, grenseløse energi og ren skjær glede. De hadde premiere på Ole Bull i Bergen i november 2014 og på Latter i Oslo i januar 2016. Siden det har de solgt over 40 000 billetter, og de fortsetter å turnére over hele landet i 2017.


Alle kan glede seg.


Varighet: Ca. 1 time og 30 minutter (ikke pause)


Foto: Svein Finneide.

  • Last Updated: 23.11.2016
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates
onsdag 1. februar 2017

See All
Click to activate
Arendal, Norway
The latitude and longitude
58° 27' 37" N / 8° 45' 53" E
Heine Totland &Gisle Børge Styve - konsert i Arendal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad