Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hallingdal Ål

Heine Totland og Gisle Børge Styve

Overview

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt.

 

Uten egentlig å ha gjort noe særleg mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et stadig større og svært trofast publikum. Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistra, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og publikummet sitt.

 

Nå har de laget en forestilling på sin egen måte. Her knytter de sammen musikalitet, humor, grenseløs energi og ren, skjær glede.

Gisle Børge og Heine kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat For Beat i 1999. De gjorde en fantastisk versjon av klassikeren «He Ain´t Heavy», og den har senere nlitt ett av de mest populære klippene fra programmet på YouTube. Etter dette begynte de fra tid til annen å opptre sammen. I 2006 bestemte de seg for å lage eit helt konsertprogram og de begynnte å gjøre offentlige konserter. Billettsalget var påfallende godt, og sidan har de aldri sett seg tilbake.

I 2014 satt de sammen en forestilling på sin egen måte; og den blei kalt «Musikk e komme for å bli». Her forener de nok en gaang musikalitet, humor, grenseløs energi og ren skjær glede. De hadde premiere på Ole Bull i Bergen i november 2014 og på Latter i Oslo i januar 2016. Siden har de solgt over 40 000 billetter, og de held fram med å turnére over hele landet også i 2017.

Velkommen til en genialt morsom kveld.

 

Kombiner gjerne kvelden med middag på Thon Hotel før forestillingen. Billett inkl middag kr 620,-

  • Last Updated: 17.10.2017
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Dates

ons 1. november 2017 19:00

See All
Heine Totland og Gisle Børge Styve
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad