Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hallingdal Ål

Heine Totland og Gisle Børge Styve

Overview

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt.

Uten egentlig å ha gjort noe særleg mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et stadig større og svært trofast publikum. Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistra, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og publikummet sitt.

Gisle Børge og Heine kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat For Beat i 1999. De gjorde en fantastisk versjon av klassikeren «He Ain´t Heavy», og den har senere nlitt ett av de mest populære klippene fra programmet på YouTube. Etter dette begynte de fra tid til annen å opptre sammen. I 2006 bestemte de seg for å lage eit helt konsertprogram og de begynnte å gjøre offentlige konserter. Billettsalget var påfallende godt, og sidan har de aldri sett seg tilbake.

I 2014 satt de sammen en forestilling på sin egen måte; og den blei kalt «Musikk e komme for å bli». Her forener de nok en gaang musikalitet, humor, grenseløs energi og ren skjær glede. De hadde premiere på Ole Bull i Bergen i november 2014 og på Latter i Oslo i januar 2016. Siden har de solgt over 40 000 billetter, og de held fram med å turnére over hele landet også i 2017.

 

Gled deg til ni fantastisk musikalsk og morsom forestilling!

  • Last Updated: 18.08.2017
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Dates

ons 1. november 2017 19:00

See All
Heine Totland og Gisle Børge Styve
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad