Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Northern Norway

Hekla Filharmoni: Julefolk

Overview

Hva får du når vi blander Hekla Stålstrenga og Arktisk Filharmoni? Vi tror svaret er fantastisk musikk, en herlig turné – og julestemning. Vi gleder oss i hvert fall veldig, og 18. desember kan du oppleve dem live i Harstad Kulturhus!
Hekla Stålstrenga har oppnådd nasjonal popularitet for lengst. Med låter somHar du fyr?,Vise ved vintersolkvervogVinter, har bandet spilt og sunget seg inn i hjertene hos mange nordmenn de siste årene. På juleturneen får du høre slagerne deres, spilt sammen med vårt kammerorkester, det blir klassisk musikk i viseform – og selvsagt julesanger.
?- Arktisk Filharmoni er det feteste spellemannslaget i Nord-Norge, og det å reise på juleturné med dem blir fantastisk artig. – TORE BRUVOLL I HEKLA STÅLSTRENGA
 Gleden og respekten er i høyeste grad gjensidig:
 -Vi er både venner og fans av Hekla Stålstrenga, og når du blander Hekla Stålstrengas fantastiske musikk og gode folk med et energisk nordnorsk kammerorkester tas rett og slett spilleglede til et nytt nivå, og et knallbra musikalsk samarbeid blir resultatet,sier programsjef Catharina Roos Bilsbak i Arktisk Filharmoni (tidligere NOSO).- I vår jubileumssesong føles det både riktig og godt å skulle gjøre noe sammen med våre gode venner i Hekla Stålstrenga igjen.
HITS OG JULEMUSIKK
På konsertene kommer publikum til å musikalsk inviteres med i fortid, nåtid og selvsagt blir det en god dose jul. Publikum får selvsagt høre Hekla Stålstrengas største hit, som Har du fyr og Vise ved vintersolkverv, det blir klassisk musikk i viseform og det blir selvsagt mye julemusikk. - Det er jo tross alt en juleturné, så vi lover mange julesanger,sier Bruvoll og Bilsbak.
Hekla Stålstrenga består av Ragnhild Furebotten (fele og låtskriver), Tore Bruvoll (gitarer og låtskriver) og vokalist Anne Nymo Trulsen (trøorgel og låtskriver), samt Trond-Viggo Solås (bass) og Ole-Jakob Larsen (trommer). 

  • Last Updated: 17.07.2019
  • Source: Destination Harstad
Dates

on. 18. desember 2019 19:30 22:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hekla Filharmoni: Julefolk
Your Recently Viewed Pages