Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Hekla Stålstrenga

Overview

Hekla Stålstrenga «Elske og Ære turné 2019»

Hekla Stålstrenga «Elske og Ære turné 2019»
I februar kommer den nordnorske gruppa Hekla Stålstrenga med sitt 7. album. Plata har fått tittelen «Elske og Ære» og i den forbindelse drar de på lanseringsturné over hele landet. Bandet er kjent for sin særegne blanding av folkemusikk, viser og pop og har etterhvert pådratt seg flere
sanger som har gått inn i den norske visekanonen. Sanger som Har du Fyr, Folketonen, Vise ved Vintersolkverv og Siste Sang er musikk mange har et forhold til. 
Nå kommer bandet altså med ny musikk og allerede har singlene fra plata gjort seg bemerket med å få mye spilletid på NRK P1. 
Konsertene med Hekla Stålstrenga er kjent for energi, tilstedeværelse og dyp musikalitet blandet med humor, spilleglede og særdeles kompetente musikanter. Bandet består av noen av landets mest markante musikere på sine respektive instrument. Noe som gjør at alle medlemmene er svært ettertraktet når andre artister ønsker seg musikalske partnere i sine prosjekt.
Tittelen «Elske og ære» er en av sangene på plata, skrevet av Ragnhild Furebotten. Furebotten har som vanlig stått bak mange av melodiene til bandet. Nytt for dette albumet er at både Furebotten, Nymo Trulsen og Bruvoll leverer fra seg, ikke bare melodier - men også egne tekster. I tillegg har blant andre Ola Bremnes, Helge Stangnes, Malvin Skulbru, Geir Vildgren og Ronny Trælvik levert tekster til plata.

Hekla er tilbake!

  • Last Updated: 06.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 22. mars 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hekla Stålstrenga
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad