Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Stjerna

Helaftens Juleshow på Stjerna med Svein, Loland og Roald

  • Sjøsandsv. 2, Mandal
  • 9. desember 2016 - 9. desember 2016
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

To herlige karer ved navn Svein Lindland og John Erik Loland bestemte i fjor for å lage en liten lokal juleturne med et flott show de hadde satt opp. De var en helg innom på Stjerna hvor de levere en fantastisk forestilling for fulle hus. 
De likte seg så godt på Stjerna at de i år har valgt å la turne være turne og heller booket seg inn over tre helger hos oss. 

De er i full gang med å lage materiale til showene og det lille vi har fått tittet på ser utrolig lovende ut. De har også fått med seg Roald Kragh i år som har gjort en fantastisk jobb både i Holums revyen og i det siste som amatør stand up komiker på Marna Cafè. 

De har en enkel og god teori om at hvis vi har det moro, så har gjestene det også. Så her blir det masse galskap og morsomheter som helt garantert vil fenge våre gjester. 

Dette blir et julete show med skikkelig julemat. En tre retters meny settes i disse dager sammen av kokkene på Marna Cafè, men det som helt sikkert er at det blir juletallerken som hovedrett. 

Prisen for helaftens juleshow på Stjerna ar kr 898,- og det begynner kl 19.00 hver gang. 

Billetter kjøpes på www.mandalbillett.no 

For bedrifter, de som skulle trenge en faktura og gruppebestillinger kontakt Thomas Manussen på post@marnacafe.no / 952 44 505.

  • Last Updated: 23.09.2016
  • Source: Turistkontoret for Lindesnesregionen
Dates
fredag 9. desember 2016

See All
Click to activate
Mandal, Norway
The latitude and longitude
58° 1' 11" N / 7° 26' 38" E
Helaftens Juleshow på Stjerna med Svein, Loland og Roald
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad