Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

HELDIGGRISEN BABE - 28/4 KL. 13:00

Originaltittel: Babe. Regi: Chris Noonan. USA, 1995. Norsk tale, uten tekst. Format: 35mm. 1t 32min. Aldersgrense: 6 år.

«Fart er ikke så viktig – det er innstillingen» 

En bondegård full av fortryllende personligheter. Her er bonden Hoggert, gjeterhunden Fly og hennes partner Rex, den nesevise anden Ferdinand og den nyankomne Babe – en høyst uvanlig Yorkshire-gris. Babe ble skilt fra moren og søsknene som grisunge, og alle på gården har sine faste oppgaver til Babe dukker opp og snur alt på hodet.

Til å begynne med vet han ikke helt hvilken nytte griser har, men når husets katt forteller ham at griser kun brukes til middag, bestemmer han seg for at han vil være gjeterhund! Han ser opp til hundene på gården, som gjeter sauer med stor fart og presisjon. Derfor bestemmer Babe seg for å bli gjetergris, men det skal vise seg å være enklere sagt enn gjort. 

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 04/21/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt