VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Hele Norges Nyttårskonsert 2022

Overview

For sjuende år på rad blir det en vakker og storslagen feiring av det nye året. Aldri har det vært viktigere å feire og for en fest det skal bli!
«Dette blir rett og slett en spektakulær satsning som det vil bli skrevet om i historiebøkene», sier produsentene Monica Fossedal Lauritsen og Yngve Søberg.

Lauritsen og Søberg gleder seg igjen til å gi Vestfold og Telemark et stjernelag når det er klart for den tradisjonelle Nyttårskonserten i Ibsenhuset.
Det blir en gigantisk feiring med Forsvarets Stabsmusikk, Sølvguttene, solist fra Den Norske Opera; Yngve Søberg, Edward Mustad (han med den myke fløyelsstemmen, dere vet), Monica Fossedal Lauritsen og ballettdansere fra Skien Ballett og Dansesenter. Dirigent for kvelden er Leif Arne Pedersen.

Dette blir en begivenhetsrik kveld hvor musikk, stil og eleganse står i fokus. Og det blir også en kveld som er starten på en ny nasjonal satsing: Hele Norges Nyttårskonsert. Grenland vil definitivt bli satt på kartet når det prestisjetunge prosjektet lanseres i 2023. Men først altså, med en pangstart i Grenland i 2022: Hele Norges Nyttårskonsert.

Forsvarets stabsmusikkorps er et av Forsvarets fem musikkorps og Norges største profesjonelle blåseorkester med sine 37 musikere. Korpset ble etablert i 1818 og er Oslos eldste musikkinstitusjon med tilholdssted og eget konsertlokale, Ridehuset, på Akershus festning. Siden starten har korpset vært Forsvarets viktigste representasjonsorkester med jevnlige oppdrag for Kongehuset, Stortinget, Regjeringen og Forsvaret.
Hver 17. mai har «Stabsmusikken» det ærefulle oppdraget å gå fremst i hovedstadens barnetog og i sommerhalvåret er korpset kjent for vaktparadene fra Akershus festning i tilknytning til vaktskiftet på Det kongelige slott. Denne folkekjære tradisjonen går helt tilbake til 1905. Korpset har en utstrakt konsertvirksomhet på Østlandet og deltar også på internasjonale militærmusikkfestivaler og tattooer. Det er for andre gang Forsvarets Stabsmusikk deltar på Nyttårskonserten i Ibsenhuset Skien

Sølvguttene er for veldig mange blitt en viktig del av norsk juletradisjon med sine tradisjonelle julekonserter.
Koret har sunget sammen med kjente, internasjonale artister som Kiri Te Kanawa og Barbara Hendrix. Koret har selv fostret nasjonale og internasjonale kunstnere som blant andre operasanger Yngve Søberg og cellisten Truls Mørk. Sølvguttene har hatt et nært samarbeide med Den Norske Opera, Oslo Filharmonien, Nationaltheatret og Rikskonsertene i Norge. Dirigent for er Sølvguttene Fredrik Otterstad.

Arrangør: HN Production AS
Produsent: Monica Fossedal Lauritsen og Yngve Søberg

Billettpriser:
Ordinær: 620
Studenter: 300

  • Last Updated: 15.06.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 15. januar 2022 16:00 18:00

lø. 15. januar 2022 19:30 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hele Norges Nyttårskonsert 2022
Your Recently Viewed Pages