Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Helene Bøksle på Ogna Scene

Mer info

Hør den trollbindende stemmen til Helene Bøksle på Ogna scene og bli med på en eventyrlig musikkopplevelse!

Helene Bøksle er kjent for sin trollbindende og unike stemme. Hun vokste opp ved fjordene og fjellene i Sør-Norge, og hennes musikk er inspirert av havet og det nordiske naturlandskapet. I Helenes univers kobles gamle sagn og eventyr til kraftfulle toner, med elementer av ny Nordisk folkemusikk og moderne impulser. Helene har gitt ut ni soloalbum, og bidratt på en rekke innspillinger med ulike band og musikere. Helenes siste utgivelse «Vegvisir», kom ut i 2022, og førte blant annet til at Helene fikk varme opp for superstjernen Andrea Bocelli under hans sommerkonsert i Kristiansand. Helene har vært med å skrive filmmusikk, og synger blant annet på filmer som «Birkebeinerne», «Reisen til Julestjernen», og Hollywood-filmen «The Mermaid Chair». Helene bidro også på spillmusikken til onlinespillet «Age of Conan», som vant den prestisjetunge Hollywood Music in Media Awards (HMMA) i 2008.

Dørene åpner kl. 12.45 med salg av Violetas pizza.

KOMMER DU MED TOG?

Det er ikke lange spaserturen fra Ogna stasjon til Ogna scene (15 min) men med Grønefed Kulturtuns Shuttle buss tjenester hentes og bringes de fantastiske publikummere som skal til Ogna Scene på Ogna togstasjon helt gratis. Og bringes også tilbake til stasjonen etter endt konsert.

Det legges opp slikt at de som med toget fra Stavanger blir plukket opp 12.50 (ca)

Fra Egersund 13.36 (ca)

Grønefed Kulturtun ønsker å gjøre det enkelt og behagelig for dere. NB. Men, de har kun én bil, blir det da mange som skal kjøres kan det bli fra 5-10 minutt ventetid

Sist oppdatert: 06/15/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt