Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Ringsaker

Helene Guåker og Wencke Mühleisen

Overview

Farvel alle hemmeligheter
En samtale mellom Helene Guåker og Wencke Mühleisen om kvinners seksuelle frigjøring, med utgangspunkt i Guåkers diktsamling «Farvel alle hemmeligheter». Hvor langt har kvinner og samfunnet for øvrig egentlig kommet når det gjelder åpenhet om sex og seksualitet? Har vi tatt noen steg tilbake siden 70-tallet, slik at nye dører må slås inn?

Helene Guåker er fra Nes i Ringsaker. Hun har gått på Forfatterstudiet i Bø og har studert litteratur ved universitetet i Agder. Hun har skrevet flere bøker for ungdom og voksne. I 2017 ble hun nominert til Brageprisen for ungdomsromanen Sveiseblink.» I 2018 kom diktsamlingen Farvel alle hemmeligheter og action-dramaet Vov-vov-effekten for ungdom.

Wencke Mühleisen er tidligere performancekustner, utdannet medieviter og kjønnsforsker. Hun arbeider særlig med betydninger av kjønn og seksualitet i kultur og samfunn. Hun debuterte som romanforfatter med Jeg skulle ha løftet deg varsomt over i 2010, og i 2015 kom Kanskje det ennå finnes en åpen plass i verden. I 2017 kom brevromanen All gjeldende fornuft, og i 2018 sakprosaboka Hetetokt: Rabalder med overgangsalder.

Arrangeres i samarbeid med Brumunddal Sanitetsforening med støtte fra Fritt Ord og Sparebankstiftelsen DNB.

  • Last Updated: 25.02.2019
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

ti. 2. april 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Helene Guåker og Wencke Mühleisen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad