VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Hellbillies - 30 år på vegen

Overview

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2021 markerer bandet over 30 år på veien med en stor jubileumsturné.

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2021 markerer bandet over 30 år på veien med en stor jubileumsturné. Her hos oss blir det konsert torsdag 11. november 2021.
Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på over 30 år med musikk, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale.
Hellbillies har vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Denne konserten skulle opprinnelig finne sted lørdag 3. oktober 2020. Pga. Koronasituasjonen ble konserten utsatt til 11. november 2021. Alle billettkjøpere for 2020-konserten vil få billettene sine refundert.

FOTO
Agnete Brun

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Stageway & 929 Produksjon

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 11. november 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hellbillies - 30 år på vegen
Your Recently Viewed Pages