VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Hellbillies på Wrightegaarden

  • Wrightegaarden , Tordenskjoldsgt. 2, Langesund
  • 16. juli 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og kan nå feire over 30 år på veien. Fredag 16. juli kommer de til Wrightegaarden.

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2020 var planen å markere de første 30 år med en stor jubileumsturné. Tanken med denne spesielle konsertturnéen var å møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale. 2020 ble ikke helt som planlagt. Derfor fortsetter markeringen i år.

I løpet av sine nå 31 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

  • Last Updated: 11.06.2021
  • Source: Telemarkreiser AL
Dates

fr. 16. juli 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hellbillies på Wrightegaarden
Your Recently Viewed Pages