VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken MOSS

Hello Departure, Metteson, Steven Wilson Quartet & TBA

Overview

Musikkfestival ! I august ! I Nesparken ! Og du er invitert !
Hello Departure spiller !
Metteson spiller et akustisk sett !
Steven Wilson Quartet spiller !
TBA spiller !
Og værmeldingen er smashing.

Hello Departure:
Et sted mellom det analoge og det elektroniske forener bandet det komplekse med det umiddelbare. Hello Departure er deres siste musikalske prosjekt.

Steven Wilson Quartet er et band som består av Martin Steffensen, Svein Erik Martinsen Ånestad, Morten Solnørdal Urfjell og Steven Wilson. Steffensen og Wilson er tidligere medlemmer i Superfamily, Ånestad anses som en av Norges beste jazz/blues-gitarister og trommis Urfjell er kjent for å ha en unik sound hvor han kombinerer New Orleans funk, jazz og rock. Kvartetten holder for tiden på med å fininnstille materialet sitt for liveopptredener og innspillinger.

Metteson er musikken du spiller av når du lener hodet mot ruten i bilen og drømmer at du er med i en musikkvideo. Det er lydsporet til første første tur på byen i ny skinnjakke, og til nachspielet etterpå, enten om du er lykkelig fordi du fikk klina med den vakreste på dansegulvet, eller depper fordi du ikke turte danse. Metteson er store følelser, og sender tankene til åpent hav og turer i kabrioleten langs kysten.

Metteson er hjertebarnet til Sverre Breivik som sammen med bergensvenner gir prosjektet danseføtter, og har allerede fått oppmerksomhet i både inn- og utland som én av de nyeste stjernene som skinner ekstra sterkt på fremtidens himmel.

VG gav Mettesons tredjesingle «Harder» en femmer på terningen, og NRK P3 skrev: «Det er bare å rydde plass mellom Perfume Genius og Porches til Metteson i spillelista di først som sist, for dette er musikk du trenger i livet ditt. «Harder» serverer glitrende og dramatisk produksjon inspirert av 80-tallets synthtunge pop».

Nå står EP'en «Convince me» på trappene, som forsøker fylle et lite format med så mye følelser, kraft og glede som mulig. «Convince me» er en konsentrasjon av all den energien og de bølgedalene man opplever i 20-åra, og for Metteson er det er slutten på en lang bryggeperiode for musikkprosjektet, og champagnekorken som skyter ut og starter festen for det som kommer til å bli en stor musikalsk artistreise!


Arrangementet blir selvsagt koronatilpasset etter alle kunsten regler og etter situasjonen vi befinner oss i på sensommeren.

Arrangementet arrangeres av House of Foundation og Lyse Netter. Prosjektet er støttet av Moss 2020, Moss Kommune, Norsk Kulturråd og Østfold Fylkeskommune.

  • Last Updated: 10.06.2021
  • Source: VisitMOSS AS
Dates

fr. 13. august 2021 17:00 23:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hello Departure, Metteson, Steven Wilson Quartet & TBA
Your Recently Viewed Pages