Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway

Herøy brass - Music

Overview

Herøy Brass har denne gongen valgt og kalle konserten sin Music. Det fordi i denne konserten er dei innom fleire sjangrar som frå kjende poplåtar til musikal hits. Som solistar har dei fått med seg Maria Holand Tøsse. Med hennes energi og tilstedeværelse leverer hun kvalitet som sanger og konferansier. Hun har vore med på idol, det store korslaget ,ABBA- koret som turnerte Sunnmøre i fjor.
For tida jobbar ho med oppsetjing av showet Elton John. Herøy Brass er svært glade for og ha fått med denne «stjerna « av ein solist, til årets store konsert MUSIC.
Herøy Brass har også fått med seg en lokal herre til solist, Jonny Sævik Leikanger , heter han. Vi gleder oss stort til å høyre han i lag med Maria på en duett eller to. Jonny har deltatt på en rekke konserter tidlegare , gled dere til å høyre han synge: You Never Walk Alone. Vi lover dere en god stemning og musikalske innslag du ikkje vil gløyme.

  • Last Updated: 28.01.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 14. mars 2020 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Herøy brass - Music
Your Recently Viewed Pages