Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Herbjørg Wassmo og Tiril Broch Aakre

Overview

Herbjørg Wassmo og Tiril Broch Aakre

Onsdag 09. mai kl 19.00
Priser Ordinær: 175,-|
Student: 90,-|
LiS-medlem: 125,-


Litteraturhuset i Skien sin vårfinale blir en sjelden opplevelse – du får møte forfatterne Herbjørg Wassmo og Tiril Broch Aakre.


Kvinner man(n) bør lese. Herbjørg Wassmo og Tiril Broch Aakre i samtale med Ruth Lillegraven og Helle Riis

Litteraturhuset setter et behørig punktum for vårsesongen! Møt to prisbelønte forfattere som skriver litteratur som setter seg i kroppen, og som du har med deg lenge. Den ene forfatteren er en av landets bestselgende forfattere gjennom førti år, mens den andre er en forfatter du garantert kommer til å legge merke til fremover, om du ikke allerede har lest henne.

Velkommen til en aften i tre akter, der Tiril Broch Aakre intervjues av Helle Riis i første akt og Herbjørg Wassmo av Ruth Lillegraven i andre akt. I tredje akt avrunder vi finaleforfattermøtet med en samtale mellom Aakre og Wassmo.

Det er fortsatt sånn at menn stort sett ikke leser kvinnelige forfattere, mens kvinner leser forfattere av begge kjønn. Litteraturhuset har gitt vårfinalen tittelen «Kvinner man(n) bør lese» for å utfordre lesende menn, samtidig som vi mener at Wassmo og Aakres litteratur ikke bør bli forbigått av verken kvinner eller menn.

Peer Gynt-salen.
Dørene åpnes kl. 18.00

  • Last Updated: 05.01.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ons 9. mai 2018 19:00 20:30

See All
Herbjørg Wassmo og Tiril Broch Aakre
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad