Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Herborg Kråkevik og Kåre Conradi: Juleminner

Overview

Bli med Herborg Kråkevik og Kåre Conradi inn i deres «Juleminner». Her blir det sanger og fortellinger om julen.

To av Norges mest folkekjære artister møtes denne julen igjen på scenen.
Samme med sine fire musikere vil de ta publikum med på en reise i både kjente og kjære melodier, samt tekster og fortellinger fra vår egen tid.Herborg og Kåre inviterer til en varm og humoristisk kveld, med barndommens jul som ramme.

Herborg Kråkevik har fått både komipriser og spellemannspriser. Hun har utmerket seg med store rolletolkninger og personlige portretter. Hennes artistiske register har blitt behørig applaudert av et usedvanlig samstemt kritikerkorps enten hun står på scenen med sine elleville parodier eller er såkalt seriøs skuespiller og sanger.
I tillegg har Herborg i flere år vært redaktør for julehefte «Juleroser», hvor hun får store navn innen litteratur, billedkunst, musikk og humor til å bidra hvert år, samt turnert med sin julekonsert «Julerosekveld».
Allsidigheten er hennes unike styrke og hun oppviser en bredde og musikalske referanser som gjør henne til en stor artist.

Kåre Conradi er en av våre fremste skuespillere på scene, TV og lerret. Han har vært fast ansatt ved Nationaltheatret siden 1999 og er initiativtaker og primus motor for Det Norske Ibsenkompaniet.
I England og Nord-Irland har Conradi hatt hovedroller i alt fra musikaler til Shakespeare og Ibsen. Han har medvirket i flere serier for BBC og HBO og har hatt stor suksess i Netflix- serien Vikingane/Norsemen.
Han har og nylig hatt en stor rolle i den kritikerroste britiske komedie-serien «PLEBS» på ITV. Siste halvdel av 2023 blir han å se både på kino og på hovedscenen på Nationaltheatret.


Billettpriser:
Ordinær: 495

  • Last Updated: 19.03.2023
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

sø. 17. desember 2023 18:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Herborg Kråkevik og Kåre Conradi: Juleminner
Your Recently Viewed Pages