Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Hesteuka - uke 26 og 27

Mer info

Velkommen til Hesteuka på Voll gård i uke 26 eller 27 i sommer! Fra morgen til ettermiddag, mandag til fredag, blir det hesteaktiviteter og stell av gårdens hester. Gruppen består av ti barn og to voksne ledere med god hesteerfaring.

OBS! Passer for de mellom 7 og 12 år som har litt hesteerfaring fra før. Vi ber om at kravet om alder og hesteerfaring respekteres, da det er vanskelig å gi et godt tilbud til alle deltakerne dersom forskjellen i ferdighetsnivå er for stor.

Vi starter dagen kl. 09.00 og avslutter kl. 15.00. Det blir økter med hestene både før og etter lunsj. Barna tar med seg matpakke hjemmefra, og det er mulighet til å grille hver dag.

Hesteuka er ikke en rideleir, men et aktivitetstilbud der barna lærer å omgås hestene på en trygg måte, og får lære om flere aspekter rundt hestehold enn bare ridning. Vi har stort fokus på trygghet, sikkerhet og mestring.

Noen av aktivitetene er voltige (balanseøvelser på hesteryggen), leietrening, stell, fôring, tømmekjøring, tur og trolig andre morsomme aktiviteter som vask av hest og pussekonkurranse. Det blir også en del teori som fôrlære, sykdommer, hestens adferd, utstyr og stell av hesten på beste måte.

Lederne i år er Alexander Berg og Ida Sundstrøm. Begge har mye erfaring med hest, og god erfaring fra arbeid på gården. De har også ledererfaring fra ulike aktiviteter og jobber blant annet som ledere av Stallklubben her på gården.

Mer utfyllende informasjon sendes på e-post til deltakerne når det nærmer seg. Eventuelle spørsmål kan sendes til pedeleder@vollgard.no.

Sist oppdatert: 04/18/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt