Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Highasakite (Utsolgt)

Mer info

Et av Norges største band kommer til Røros lørdag 21. september for å gjøre det som blir deres eneste konsert i Trøndelag i 2024.

I løpet av sin 14 år lange karriere har Highasakite blitt et av Norges mest populære og folkekjære band. Med albumet Silent Treatment (2014) knuste de alle rekorder da de tilbrakte 134 uker på VG-lista. De har toppet plakaten på alle de store norske festivalene, solgt ut Oslo Spektrum flere ganger, vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten og turnert verden rundt flere ganger.

"Med Mother beviser Highasakite at de i 2022 fremdeles er et av Norges viktigste band", sa NRK da Ingrid Helene Håvik, Trond Bersu og resten av Highasakite ga ut det etterlengtede albumet. Utgivelsen ble etterfulgt av en omfattende Norgesturne som solgte 10.000 billetter på bare 5 timer og bandet var hovednavn på festivaler som Neon, Slottsfjell og Over Oslo.

I 2024 er frontfigur i Highasakite Ingrid Helene Håvik en av deltakerne i årets sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2, og i høst skal hun spille Maria Magdalena i den kommende oppsetningen av Jesus Christ Superstar på Folketeateret i Oslo.

Nå er forberedelsene til 2024 godt i gang som også inkluderer at Highasakite besøker fjellregionen for aller første gang, og spiller det som blir deres eneste konsert i Trøndelag i 2024.

Highasakite spiller vanligvis på store arenaer, så når de kommer til Røros og Storstuggu som rommer 700 publikummere, blir det en unik mulighet til å se bandet i et intimt og nært format.

Sist oppdatert: 07/24/2024

Kilde: Destinasjon Røros

Sider du nylig har besøkt