Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Hilde Louise Asbjørnsen: Stardust

Overview

Musiker, komiker, skuespiller og forfatter Hilde Louise Asbjørnsen inviterer til sitt solo-show om åtte utrolige kvinneliv for 100 år siden – da jazz var rock 'n roll. Med et tegneserieaktig glimt i øyet og ved hjelp av noen av århundrets største jazz-hits forteller hun om skjebnen til sine største musikalske heltinner: Bokken Lasson, Mae West, Bessie Smith, Josephine Baker, Marlene Dietrich, Edith Piaf, Billie Holiday og Marilyn Monroe.

«Stardust» er en nyfeministisk festforestilling om synd, skam, ekstase og ambisjoner på oldemors tid. Historien fortelles ofte gjennom mannlige bragder. I «Stardust» forteller Asbjørnsen tidenes gang gjennom livene til åtte av verdens store kvinnelige stjerner – artister som brøt barrierer og tabuer lenge før BH-en brant på slutten av 60-tallet. Showet dykker ned i kamper, ambisjoner og seiere mot alle odds, i en tid vi i dag ser på som kvinneundertrykkende og tungrodd.

«Stardust» er fylt til randen av drivende musikalske nummer, backet av en levende jazz-trio som er sterkt delaktig i å transportere oss fra New York i «de glade 20- åra», via Berlin på sitt mørkeste og Paris på sitt villeste, til Kristiania på sitt mest uskyldige ...

Billettpriser:
Ordinær: 495

  • Last Updated: 29.11.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 25. mars 2022 19:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hilde Louise Asbjørnsen: Stardust
Your Recently Viewed Pages