Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Sjøboden Pub

HILDE SELVIKVÅG@Sjøboden Live Scene

  • Bryggeg. 6, Mandal
  • +47 38265440
  • 28. oktober 2016 - 28. oktober 2016
  •  /  21:00 to 23:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

28. oktober står det jærske stjerneskuddet Hilde Selvikvåg på Sjøboden Live scene. I 2015 debuterte hun med albumet “Slepp meg fri”. Albumet fikk strålende kritikker og ble nominert til Spellemannsprisen sammen med artister som Odd Nordstoga og Tønes. 

NRK P1: «Hilde Selvikvåg har med sin debut, Slepp meg fri, laget en skikkelig vakker smyger av en plate. Her var det veldig mange fine sanger som fortjener oppmerksomhet.» 

Aftenbladet: «Det funker så mye bedre på egen dialekt. I stemmen har hun styrken som trengs for å trå til. Det skal hun ikke være redd for, nå som debuten er vel i havn.» (Aftenbladet) 

Nå er 24-åringen igjen aktuell med ny musikk, denne gang i en mer moderne og større drakt. Våren 2016 slapp hun hitlåten «Karusell» som ble A-listet på P1 og C-listet på P3, og har vært en av de mest spilte låtene på norsk radio så langt i år. I tillegg slapp hun også "Alt for deg", en særegen tolkning og oversettelse av John Legends "All of me" som har gått som en farsott i sosiale medier. Vårens suksess har gitt henne stor nasjonal omtale i både VG, Nitimen og Kveldsåpent på P1, Christine Live på P3, God morgen Norge og Senkveld med Thomas og Harald på TV2. 

Når du får oppleve Hilde Selvikvåg live, balanserer hun på mesterlig vis mellom det drømmende og det slagkraftige, det elektroniske og det organiske. Hennes særpreg ligger i både uttrykk, melodiføring, stemmeprakt og formidlingsevne hvor sistnevnte er en av hennes store styrker. Med sin naturlige sjarm og innlevelse serverer hun ærlige tekster og deilige melodier innpakket i smakfulle og engasjerende arrangementer.

Musikkvideo «Karusell» https://www.youtube.com/watch?v=INM7l9wwNaY

Musikkvideo «Alt for deg» https://www.youtube.com/watch?v=RBeRnZM8xTc

Live- «Den sommaren» (summer of 69) https://www.youtube.com/watch?v=J9_FE_V8OWg


Billetter i salg her:
http://mandalbillett.no/event/hilde-selvikvag/

  • Last Updated: 24.06.2016
  • Source: Turistkontoret for Lindesnesregionen
Dates
fredag 28. oktober 2016

See All
Click to activate
Mandal, Norway
The latitude and longitude
58° 1' 32" N / 7° 27' 6" E
HILDE SELVIKVÅG@Sjøboden Live Scene
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad