Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Hilde Svela med band på Ogna Scene

  • Nordsjøveien 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 3. februar 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Konsert med Hilde Svela på Ogna.

Hilde om seg selv:

Eg er født i Stavanger i 1975 og vokste opp på Randaberg som eldst i en syskenflokk på fire. Eg har drevet med sang og musikk sidan eg var en lita jente. Det startet med gitaren i fanget til far og som «vedheng» når koret hans reiste rundt og sang. Sidan blei det barnekor, musikkskole og ungdomskor, både som sanger og dirigent. I gymnastiden var eg organist ved pianoet i Grødem menighet. Studieårene hadde eg i Oslo. Dei første åra gjekk eg på bibelskolen i Staffeldtsgate, i dag kalt Høyskolen i Staffeldtsgate. Her studerte eg musikk og kristendom grunnfag, og var aktiv i Storsalen menighet. Eg gjekk fleire år i Kor de Ville, var med i lovsangstjenesten og dirigerte en periode Storsalens ungdomskor.

Veien gjekk så vidare til Universitet i Oslo, kor eg studerte musikk mellomfag og storfag, sosiologi grunnfag, praktisk-pedagogisk utdanning og musikk hovudfag. Sommeren 2001 gjorde eg feltarbeid til mi hovudoppgåve i en menighet som heiter Brooklyn Tabernacle i New York. Her fikk eg kjennskap til korleis musikken brukes som et redskap til å skape enhet og fellesskap i et multikulturelt miljø.

Foruten studier var eg også aktiv sanger i Oslo Gospel Choir, og fikk være med på mange spennende turneer og plateinnspillinger i inn -og utland. I tillegg til å være utøvende sanger har eg også vært instruktør på ulike seminarer (bl.a Musikkuka på Viken/Acta, Barnegospelfestivalen i Kragerø og IKOs kurser i babysang & småbarnssang), innen korleing, låtskriving og lovsang.

Etter endt studietid jobba eg som musikkonsulent i Acta, Normisjon. Deretter var eg ansatt som musikalsk ansvarlig i Frøyland og Orstad Kyrkje.

Eg er nå busatt med mann og tre barn på Klepp i Rogaland, og jobber til dagleg som musikklærer i ungdomsskulen, i tillegg til å være freelance sanger.

Til Ogna har hun med seg bandet sitt.
Kristian Lie-Bjelland piano
Svein Arild Varhaug bass
Kjell Rune Fjellheim gitar
Magnar Helland trommer.

  • Last Updated: 27.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 3. februar 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hilde Svela med band på Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad