Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Arendal

Hiphop kveld – Unge Beirut / Ruben P / Ladnera48 / Kentomet

Overview

Velkommen til hiphop-konsert! På scenen står noen av de beste «up and coming»-artistene Sørlandet har å by på. Hver og en av dem vil gi deg et show du sent vil glemme – gled deg!

Unge Beirut
Elias Tchaba a.k.a Unge Beirut har de siste månedene markert seg som en av de mest lovende artistene fra Sørlandet, med sine to nyeste singler «Bønn For Enemies» som han slapp sammen med de anerkjente brødrene Larsiveli og Makko Makeba, og nyere grime-utslipp «Stikk Av». I 2018 er han aktuell med sin debut-EP med spennende gjester. Han gleder seg veldig til å opptre, og han lover masse ny musikk. Det blir LIT

Ruben P
Ruben er en hiphop-artist fra Arendal. I løpet av de siste årene har han nådd over 100.000 streams på Spotify, varmet opp fog or artister som The main level, Katastrofe, Plumbo, Ragabalderz, Kløver & Skarre R, Lazee, Cezinando. Han har headlinet storscenen under Oslo Maraton og spilt på de fleste steder rundt om i Norge. Konsertene hans er en god blanding av humor og seriøsitet blandet sammen med en energi som få hiphop-artister klarer å levere.

Ladnera48
Ladnera48 består av en håndfull enestående, men også sammensveisede rappere. Artistene Simen Steinklev, Alexx, Omar Okapi og Jango er klare for å riste scenen i Lille Torungen, og gi publikum alt de har. Simen Steinklevs debutalbum «La det bli lys», og Alexx sin singel «Hovedrollen», er å finne på Spotify. I 2018 er både Jango og Omar Okapi aktuelle med ny musikk. Alle gutta gleder seg enormt til å opptre, og å få publikum i bevegelse.

Kentomet
Kentomet er lokal support for kvelden. En dyktig hiphop-artist som holder det «old school». Tekstene hans er dype, fengende og ekte.

Varighet: Ca. 3 timer.

  • Last Updated: 18.04.2018
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lør 26. mai 2018 19:00 22:00

See All
Hiphop kveld – Unge Beirut / Ruben P / Ladnera48 / Kentomet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad