Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Asker

Historie om et ekteskap

Overview

Historie om et ekteskap

Geir Gulliksens kritikerroste og omdiskuterte roman blir til teater denne høsten. 

Dato og tid

Torsdag 12. oktober kl. 19.30

Alder

Passer for voksne

Sted

Multisalen, Asker kulturhus

 

Hva skjedde?

Timmy og Jon lever et behagelig liv sammen, de har barn, et trygt, fint hjem og et godt sexliv. Sammen har de skapt en virkelighet av sine drømmer. Kanskje kan man si de har alt man ønsker seg?

Likevel forelsker hun seg i en annen, og han sitter alene igjen. Huset med livet deres stilner. Bordet de satt rundt. Familien. Hva skjedde egentlig? Hun kan ikke svare ham. Så han forestiller seg hva som skjedde. Med henne.

Geir Gulliksen går uredd inn i kjærlighetens psyke. Han bretter ut spillet som fører, ubønnhørlig, mot slutten, mot det utenkelige, det vi alle frykter. Gulliksens tekst leter med lupe etter alle de små og store hendelsene, følelsene og tankene som gjør at kjærlighet oppstår og tar slutt. For selv om vi er, og oppfører oss annerledes enn Jon og Timmy så er utfordringen den samme: hvorfor er det så vanskelig å holde liv i kjærligheten med den vi elsker?

Anders T. Andersen iscenesetter en av Norges mest omtalte bøker fra i fjor – som blant annet førte til en nominasjon til Nordisk Råds litteraturpris. I rollene som Timmy og Jon møter vi Nationaltheatrets Petronella Barker og Jonas Sjöqvist, til daglig ansatt ved Folkteatern i Gøteborg. Det musikalske lydbildet tolkes av Tuva Livsdatter Syvertsen og videodesign/foto er ved Per Maning.

Historie om et ekteskap har urpremiere på Brageteatret 6. oktober 2017. Forestillingen skal på turné i Buskerud og omegn, før den avslutter med gjestespill ved Nationaltheatet i uke 49

Historie om et ekteskap er produsert av Brageteatret i samarbeid med Nationaltheatret. Medvirkende: Regi: Anders T. Andersen Skuespillere: Petronella Barker, Jonas Sjöquist og Silje Storstein Musiker/sanger: Tuva Syvertsen Fotograf/Videodesigner: Per Maning Varighet: ca 1.20 min uten pause.

  • Last Updated: 23.08.2017
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

tors 12. oktober 2017 19:30

See All
Historie om et ekteskap
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad