Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Time

HM Johnsen

  • Forum Jæren, Hetlandsgata 9, Bryne
  • 40479656
  • 6. september 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

HM Johnsen er et nytt fantastisk gitartalent fra Vestlandet. Hans Marius markerte seg allerede som en talentfull gitarist i ung alder! Nå er er han 21, og hans første album tilgjengelig. "Chased" er tilgjengelig på alle strømmetjenester, og som LP og CD. Nå er HM Johnsen klar for å erobre Norge med sitt gitarspill og sin musikk.

HM Johnsen er et nytt fantastisk gitartalent fra Vestlandet. Hans Marius markerte seg allerede som en talentfull gitarist i ung alder! Nå er er han 21, og hans første album tilgjengelig. "Chased" er tilgjengelig på alle strømmetjenester, og som LP og CD. Nå er HM Johnsen klar for å erobre Norge med sitt gitarspill og sin musikk. På Notodden Bluesfestival 2017 vant han Unionscupen, og skal dermed representere Norsk Blues Unions ungdomssatsing i 2018. Det innebære blant annet festivaljobber i USA og Tyskland. Unik personlighet HM Johnsen er ikke som alle andre. Talentet og ambisjonene som gitarist er selvsagt slående. I tillegg har energibunten har også en egen evne til å skape engasjement. Talent og pågangsmot er smittsomt, og skapte enorm interesse på hjemmebane. Med posisjonen som Norsk Blues Unions artist for 2018 kan vi trygt si at entusiasmen har spredd seg! Ambisjonene er det heller ikke noe å si på: han ønsker å bli blant sin generasjons gitarhelter!

20 års aldersgrense.
Ingen rabatt for ledsager
Dørene åpnes: kl: 19:00 - Musikken starter kl.20:30.
Mat, alle rettigheter.
Adkomst/kollektivtransport: Like ved buss- og togstasjon.

  • Last Updated: 21.06.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

tors 6. september 2018 19:00

See All
HM Johnsen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad