Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Hoggormsafari + Goldenboy

  • Lars Hertervigs gate 5, Stavanger
  • +47 51532245
  • 27. september 2019
  •  /  22:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Det er duket for en punk-rock helaften på Checkpoint Charlie med bergensbandene Hoggormsafari og Goldenboy, hver med sine ferske utgivelser! Dette vil du ikke gå glipp av!

HOGGORMSAFARI & GOLDENBOY

Det er duket for en punk-rock helaften på Checkpoint Charlie med bergensbandene Hoggormsafari og Goldenboy, hver med sine ferske utgivelser! Dette vil du ikke gå glipp av!

HOGGORMSAFARI

Etter å ha spilt litt for mye «Rock Band» på Playstation, bestemte gutta i Hoggormsafari seg for å ta neste steg og hoppe inn i tv-skjermen. Oppvokst på blink-182 falt sjangeren på skatepønk, glad-pønk, pop-punk eller til og med tyggegummipønk om du vil. De synger på norsk, og deres største fokus er å skape god stemning, og det blir en vill og energifylt vibe på konsertene.
Tekstene omhandler alt mellom klimakrisen og kjærlighet, men de glade refrengene holder humøret oppe hele veien.

Hoggormsafari har sluppet 2 EP-er, diverse singler, og er nå klare for å slippe sitt debutalbum "Hoggormsafari" den 30. august.

GOLDENBOY

Goldenboy er et rutinert punk rock band fra Bergen, og den 14. juni 2019 slapp de sin første utgivelse siden 2013, «Adult Disoriented Rock».

EP-ens første singel «Old and Boring», er en hyllest til å holde ut. Til å være sammen. Lenge. Høsten 2019 er det tyve år siden de den gang unge mennene i goldenboy satte sine føtter i øvingslokalet for aller første gang. «Old and Boring» er en feiring av tyve år sammen. En hyllest til øvingslokalene, kameratskapet, livet, stemningen backstage, klubbene, og menneskene man møter på veien»

 

Aldersgrense:  20 år

  • Last Updated: 13.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 27. september 2019 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hoggormsafari + Goldenboy
Your Recently Viewed Pages