Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Time

Hognestnåttå 2019

Overview

Velkommen til ein kveld med mingling, god musikk og dans i teltet. Inngang inkluderer også noko frå grillen med tilbehør.

Velkommen til ein kveld med mingling, god musikk og dans i teltet. Inngang inkluderer også noko frå grillen med tilbehør.

"Spiker" speler opp;
SPIKER ble unnfanget under særdeles skjerpede forhold på forlystelsesstedet «Ambolten» på Kverneland i 2015. Det er egentlig ikke så mye mer å si om den saken.. men bandet består av 5 meget erfarne musikere som alle er sterkt påvirket av 70- og 80-tallets store musikalske flora.
Alle har lang fartstid fra band og prosjekter fra det ganske land, og er bosatt i og rundt Ålgård, hvor de mest eksotiske er fra Frøyland/ Kverneland, Sandnes og Ganddal.
Bandet fremfører mye lokal og nasjonal (norsk) musikk etter hukommelsen fra Mods, Ingenting,Tønes, CC Cowboys, Postgirobygget m.m., krydret med internasjonale «evergreens» fra ´70, ´80 og ´90-tallet.
Varemerker: «Goe gang», allsang og høy Rock´n´Roll faktor!!!
https://www.facebook.com/spikermatta/videos/197600544163799/
 Kanskje kjem Hognestsangen og :-)

  • Last Updated: 23.05.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 24. august 2019 18:00 1:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hognestnåttå 2019
Your Recently Viewed Pages