Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

HONNINGBARNA

Overview

Honningbarna er tilbake!

Et av våre viktigste og mest markante band valgte i fjor høst å for første gang prøve seg på å ta en pust i bakken. Da hadde de akkurat gjennomført en omfattende turné etter sitt seneste albumslipp, Voldelig lyd, der de blant annet spilte for et utsolgt og nedherja Rockefeller.

I sin intense levetid har Honningbarna utgitt fem album, vunnet Spellemann- og P3 Gull-priser, og gjennom hundrevis av konserter blitt stadig hyppigere omtalt som landets beste liveband.

23. august slippes den eksplosive dobbeltsingelen Siden sist, bandets første utgivelse på over halvannet år. Låtene er også deres første med ny gitarist, svenske Johan Hansson Liljeberg, og er produsert sammen med Erlend Mokkelbost.

Om låtene sier de selv følgende:
«Vi vil at musikken vår skal være lyden av de livene en lever, ikke soundtracket av rømmingen fra dem. Også når livene vi lever ikke er særlig catchy, euforiske eller romantiske, men heller oppleves som forvirrende, uforståelige, eller kanskje også voldelige. Eller alt det der samtidig. Disse to låtene er det.»

Senere i høst er Honningbarna tilbake på veien der de virkelig hører hjemme – i kaoset blant deres konstant voksende publikum! På RiP finner Honningbarna alltid sin plass i en perfekt symbiose med et publikum som deltar med hjertet utenpå skjorta.

HONNINGBARNA! HONNINGBARNA!

Lørdag 16. November
18 år leg plikt.

Dørene åpner kl 21.00
Support kl 22.00
Honningbarna kl 23.00

  • Last Updated: 18.09.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 16. november 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
HONNINGBARNA
Your Recently Viewed Pages