Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Honningbarna

Overview

I sin intense levetid har Honningbarna utgitt fem album, vunnet Spellemann- og P3 Gull-priser, og gjennom hundrevis av konserter i inn- og utland blitt stadig hyppigere omtalt som Norges beste liveband.

Etter å ha holdt et forrykende tempo siden tenårene tok de for første gang en liten pust i bakken i 2018. Året etter returnerte de med nye låter, to nye bandmedlemmer og en omfattende norgesturné. Singelen «King Kong justice» ble Ukas låt på NRK P3, og turnéen gikk for fulle hus over hele landet, blant annet på Rockefeller i Oslo. Bandet skulle etter planen fortsette å herje på klubbscener og festivaler gjennom både 2020 og 2021.

Da landet stengte ned var de imidlertid klare på at restriksjonene ikke var forenelig med hva en Honningbarna-konsert er og skal være – uforutsigbar, fysisk og kaotisk. De holdt seg derfor helt borte fra konserter og gikk heller i studio for spille inn det som blir bandets neste og sjette album – deres første siden 2017. Albumet slippes i januar, samtidig som Honningbarna starter på en omfattende norgesturné.

Dørene åpner kl. 20.00 Konsertstart kl. 21.00 ID: 18

  • Last Updated: 27.11.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 4. mars 2022 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Honningbarna
Your Recently Viewed Pages