Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

HONNINGBARNA

Overview

Det er ein stor gled for ASF å endelig kunne ønskje Honningbarna tilbake til Kvarteret! Det smeller fredag den 4. februar, og du er invitert! Sko deg for anledningen, og nyt verdens beste liveband. 

I sin intense levetid har Honningbarna utgitt fem album, vunnet Spellemann- og P3Gull-priser, og gjennom hundrevis av konserter i inn- og utland blitt stadig hyppigere omtalt som Norges beste liveband. Etter å ha holdt et forrykende tempo siden tenårene tok dei for fyrste gong ein liten pust i bakken i 2018. Året etter returnerte dei med nye låtar, to nye bandmedlemm og ein omfattende norgesturné. Singelen «King Kong justice» ble Ukas låt på NRKP3, og turnéen gjekk for fulle hus over heile landet, blant anna på Rockefeller i Oslo.
Bandet skulle etter planen fortsette å herje på klubbscener og festivaler gjennom både 2020 og 2021. Da landet stengte ned var dei imidlertid klare på at restriksjonene ikkje var forenelige med kva en Honningbarna-konsert er og skal være– uforutsigbar, fysisk og kaotisk. Dei heldt seg derfor helt borte fra konserter og gikk heller i studio for spille inn det som blir bandets neste og sjette album –deres første siden 2017.
Albumet slippes i januar, samtidig som Honningbarna starter på en omfattende norgesturné. I den anledning smeller det i teglverket, fredag 4. februar!

///ALDERSGRENSE/// 20 (18 år ved forhåndskjøpt billett eller studentbevis)
Det er ingen vergeordning på denne konserten, men AKKS arangerer U-18 konsert tidligere på kvelden. 
Billetten refunderes ikkje

  • Last Updated: 28.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 23. september 2022 22:30 0:30

lø. 24. september 2022 22:30 0:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
HONNINGBARNA
Your Recently Viewed Pages